Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev maj

06 MAJ 2018 21:29
Hejsan alla TBS:are Detta är ett månadsbrev för maj, som kommit till för att informera om styrelsens arbete och de evenemang som klubben har framöver.
  • Skapad: 06 MAJ 2018 21:29

Tyvärr har vår ordförande Petra Elg lämnat styrelsen av privata skäl och lämnat över stafettpinnen till undertecknad.

Tyvärr blev ju sjösättningen den 5/5 framskjuten till den 10/5, pga en trasig kranbil. Som tur är händer dessa olyckor sällan.

Närmaste klubbaktivitet som kommer är städdagen den 12/5 kl.9.00, och alla som känner sig manade att hjälpa till med diverse uppgifter, är välkomna. Arbetet leds av vår materialförvaltare och kan vara allt från att putsa fönster till att snickra och måla. Vi planerar att börja bygga på en ny uteplats på västra sidan av klubbhuset för grill och samkväm. Klubben bjuder på sillalunch i förhoppningsvis strålande solsken.

Den 16/5 börjar våra populära onsdagseglingar då alla är välkomna även om du inte har båt eller sjövana. Du kanske bara vill testa på att åka med i en segelbåt och lära dig mer om segling. Efteråt grillar vi lite korv och diskuterar vem som gjorde vad. Lite tävling på skoj.

Den 19/5 kl. 10-15 har vi säkerhetsutbildning tillsammans med sjöräddningen, både teori och praktik, med fokus på man-över-bord. Egen flytväst medtages. Det finns begränsat antal platser, så först till kvarn… anmälan till This is a mailto link

Anmälan till seglarskola för barn är igång, det finns platser kvar v.25, 26, 27, men inte länge till.
Det planeras en vuxenseglarskola v.27 på kvällstid, dagarna är fortfarande preliminära.

Det kommer mera nyheter framöver. Är det något ni medlemmar vill tipsa om, eller fråga, så maila gärna till This is a mailto link
Läs mer på vår hemsida www.trelleborgsbs.se

Med vänliga hälsningar
Christian Ludvigsson
Tf. ordförande Trelleborgs Båtsällskap

Skribent: Christian Ludvigsson
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info