Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev april 2021

11 APR 2021 11:10
  • Skapad: 11 APR 2021 11:10

Hej alla TBS:are!

Nu är seglingssäsongen här även om vädret är ovanligt omväxlande i år. På lördagen den 17 april är det dags för den första av TBS arrangerade sjösättningar. Vi börjar traditionsenligt med att få signalmasten på plats. Endast 5 båtar är anmälda så för er som vill undvika trängseln på senare sjösättningar finns fortfarande möjlighet att teckna sig på listan i klubbhuset.

Årets klubbtjänstsäsong har startat. Från och med april ligger ansvaret på TBS att hamnens grönytor är i välskött skick. Efter genomfört arbete så noteras detta i klubbtjänstpärmen. En större teckningslista kommer att sättas upp i klubbhuset.

Boka lördagen den 22 maj då kommer vi att genomföra årets första städ och reperationsdag. Vi startar kl. 9.00 och avslutar med gemensam korvgrillning utomhus. Direkt efter, kl. 14.00 kommer vi att hålla det uppskjutna årsmötet utomhus. Se separat kallelse.

Betalning av medlemsavgifter rullar på. För er som möjligtvis har missat detta är det följande avgifter som gäller. Betala till bankgiro 5592-8733 eller Swish 123 609 95 35. OBS! Glöm inte ert namn och vad ni betalar för.

  • Familj 400: -    
  • Enskild 300: -  
  • Ej genomförd klubbtjänst 300: - 
  • Ungdom 100: -    
  • Mastskjul 220: -      
  • Sjösättningskran 400: -

Planering för årets seglarskola pågår och planen är att köra på som tidigare år om inte restriktioner tvingar oss till annat. Förhoppningsvis kommer vi i år att kunna förnya vårt bestånd av optimistjollar. Vi har beställt 4 jollar men leveranserna från Kina är mycket osäkra. Vi har även beställt 10 nya segel till jollarna.

Lördagen den 19 juni kommer vi att stå som värd för Öresundcup, en uppskattad GRÖN nybörjarkappsegling i optimistjolle.

Vi har ännu inte fattat beslut om genomförande av årets Sjösportens dag. Preliminärt datum är lördagen den 7 augusti. 

Seglarhälsningar från

Anders Mohlin

Ordförande TBS

Skribent: Anders Mohlin
E-post: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info