Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev juli

01 JUL 2018 20:57
  • Skapad: 01 JUL 2018 20:57

Hejsan alla TBS:are

Nu under semestermånaden är det många båtägare som ger sig ut på längre turer. För att kommunen skall få in lite mer pengar på hamnen, och våra gäster skall få plats, bör vi gröna våra platser. Via sms på nr 073 241 46 59 kan du meddela vår platskontrollant ditt kaj nummer och när du kommer hem, så rödar hon platsen.
Seglarskolan med våra duktiga instruktörer har avslutat två fulltecknade veckor och har 2 kvar. Nästa vecka börjar Seglarskolan för vuxna där det finns 3 platser kvar. Tisdag, onsdag och torsdag 18.30-20.30 och söndag 9.00-16.00. Anmälan till This is a mailto link .
Pris:2500 kr inklusive blå bok och stämpel.
Den 4 augusti augusti arrangerar TBS en ”grön” juniortävling för optimistseglare i vattnet utanför hamnen. Den är en del av öresundsracen, så det innebär att vi får gäster från andra klubbar som vi måste ta hand om. Domare och sjö-funktionärer är tillsatta, men vi behöver funktionärer i land som grillar korv och allmänt håller koll, 4-5 personer kan räcka. Anmälan kan göras till This is a mailto link .
Även den 18/8 behöver vi lite folk till några enkla funktioner på sjösportens dag med trelleborgsregattan mellan 10.00-15.00, även här anmälan till This is a mailto link .
En av våra juniorer, Jacob Andersson kom 3:a i en öresundscup-tävling. Roligt att våra seglare visar framfötterna. Ett tack till vår duktiga ungdomssektion. Denna sektion har ju under våren blivit uppmärksammad av diverse stiftelser och vi har fått bidrag till båtarna som skall öka säkerheten på sjön för våra juniorer.
TBS styrelse önskar alla medlemmar en skön sommar och många vackra dagar på sjön.

Christian Ludvigsson
Tf. ordförande Trelleborgs båtsällskap

Skribent: Christian Ludvigsson
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info