Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev juli 2022

30 JUN 2022 09:40
  • Uppdaterad: 30 JUN 2022 09:40

Semestrarna närmar sig och sommarvädret är här.

Onsdagsseglingarna rullar på och vi kör på fram till och med den 6 juli då vi tar paus för semestern. Alla hälsas välkomna att följa med som gast eller bara komma ner på den gemensamma korvgrillningen.

 

Det börjar se ovårdat ut i hamnen, gräset växer och vi behöver alla hjälpa till att sköta detta. Vi har ett åtagande gentemot kommunen och detta ekonomiska bidrag är viktigt för oss så vi kan hålla i gång vår verksamhet och framför allt ungdomsverksamheten.Vi har obligatorisk arbetsplikt i klubben. Hjälps vi alla åt blir bördan inte så stor för någon. Jag efterlyser personliga initiativ. Ser ni att gräset behöver klippas så lägg några timmar i hamnen och hjälp till med detta. Imorgon fredag den 1 juli kl. 9.00 kommer jag att vara på plats, är ni pensionär eller har någon timme över, kom ner och hjälp till. Medtag gärna egna redskap.Teckningslistor för grönyteskötsel samt instruktioner om vad och var som skall underhållas finns samlat i en pärm märkt klubbtjänst i klubbhuset. Efter utfört arbete så noterar ni namn, tidpunkt och arbetsuppgift på listor som finns i klubbtjänstpärmen.

Lördagen den 13 augusti kommer vi återigen arrangera Sjösportens dag.

Lördagen den 13/8 kl.18.00 blir det fest med anledning av TBS 60-årsjubileum.

Plats: Bramstorps gård

Kostnad: 300:-/pers.

I detta ingår välkomstdrink, grill buffé, kaffe och kaka samt underhållning med levande musik. Drycker kommer att säljas till förmånliga priser. Anmälan till This is a mailto link senast den 29/7. För att underlätta planeringen är vi tacksamma för svar så fort som möjligt.

 

SKYLTA GRÖNT!

Om du är borta över natten, glöm inte våra gästbåtar.

Du kan sms:a nedanstående nummer, båtplats och tid för

hemkomst, så rödar våra hamnvärdar din plats.

Observera att ni måste anmäla hemkomsten i god tid för att det skall fungera. Minst ett dygn innan.

073-3223159

 

Seglarhälsningar från

Anders Mohlin

Ordförande TBS

Skribent: Anders Mohlin
E-post: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info