Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev maj-juni 2022

30 MAJ 2022 14:43
Kul med den stora uppslutningen på städdagen. Mycket blev gjort så nu är det bara det löpande underhållet som behöver utföras. Har ni en stund över när ni är i hamnen så tveka inte att ta fram gräsklipparen eller trimmern och ta en runda.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2022 14:43

Hej alla TBS:are

Till helgen är det dags för årets gemensamma eskader, i år är det Dragör som gäller. Vi tänker oss avfärd från Gislöv lördag den 4/6 så vi hinner med broöppningen 12.00 i Falsterbo. Välkomstdrink serveras vid ankomst i Dragör. Vi disponerar Motorbåtklubbens lokaler "Det gamle tuldhus" för grillning eller annat matintag på kvällen.

Onsdagseglingarna är i gång. Efter seglingarna är det grillning dit alla hälsas välkomna. Rorsmansträff i klubbhuset 18.30.

Lördagen den 13/8 kl.18.00 blir det fest med anledning av TBS 60-års jubileum. Plats: Bramstorps gård. Kostnad: 300:-/pers. I detta ingår välkomstdrink, grill buffé, kaffe och kaka samt underhållning med levande musik. Drycker kommer att säljas till förmånliga priser. Anmälan till This is a mailto link senast den 29/7. För att underlätta planeringen är vi tacksamma för svar så fort som möjligt.

Seglarhälsningar

Anders Mohlin

Ordf. TBS

Skribent: Anders Mohlin
E-post: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info