Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev maj

24 MAJ 2019 07:54
Städdagen är avklarad, ett rekordstort antal medlemmar anslöt och i stort sett hela vår lista med underhållsarbete blev avklarad, Till alla er som var på plats, tacka er själv för att ni bidragit till att hålla vår förening levande.
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2019 07:54

Hade ni inte möjlighet att delta på städdagen så finns det en del arbete som återstår. Teckna er till exempel för en veckas grönyteskötsel i pärmen för klubbtjänstarbete i klubbhuset eller skicka ett mail till This is a mailto link så hittar vi något lämpligt uppdrag.

Onsdagsseglingarna startade den 15 maj och vi har nu genomfört 2 seglingar. Alla är hjärtligt välkomna kommande onsdagar. Har ni inte egen båt finns alltid plats att följa med någon ut och segla eller kom bara ner på den efterföljande korvgrillningen.

På nationaldagen bär det av till Flakfort på en eskader som utgår från Gislöv 9.30. För dom som vill fortsätter eskadern till någon av Köpenhamns hamnar.

Anmäl er till This is a mailto link . OBSERVERA att adressen i tidigare utskick var fel, så ni som anmält er här får göra en ny anmälan.

Seglarhälsningar från

Anders Mohlin

Ordförande TBS

Skribent: Anders Mohlin
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info