Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev mars.

20 MAR 2019 08:41
Idag är det vårdagjämning och 1 månad kvar till __/)_____/)___.
  • Skapad: 20 MAR 2019 08:41

Glöm inte att anmäla er till vårfesten som äger rum lördagen den 13 april 18.00. Anmälan till This is a mailto link.

Informationsmöte om sommarens aktiviteter och den obligatoriska klubbtjänsten som årsmötet beslutade om kommer att hållas onsdagen den 27 mars 19.00 och inte torsdag som det stod i den separata kallelsen.

För er som inte har möjlighet att komma på mötet så blir det en liten information här om vad som skall göras och hur det skall gå till.

Vi utgår ifrån att samtliga huvud och enskilda medlemmar behöver hjälpa till totalt åtta timmar om året. Det går utmärkt att dela upp arbetet emellan olika familjemedlemmar. Arbetspassens längd beror på arbetsuppgifternas art. Den traditionella städdagen kommer att kompletteras och delvis ersättas med riktade mailutskick för specifika arbetsuppgifter. För att arbetet ska bli effektivt behöver vi anmälan till dessa tillfällen. Naturligtvis är vi tacksamma om ni vill göra en större insats än detta. Är det någon som inte kan hjälpa till på grund av sjukdom eller annat så hör av er på This is a mailto link så löser vi detta.

Här är några exempel på uppgifter som är prioriterade under 2019.

  • Vi har ett klubbhus som behöver underhåll. Det skall tvättas, skrapas och målas.
  • Byte av port i det östliga masthuset.
  • Ribben och Race piloten skall bottenmålas och sjösättas.
  • Vi behöver funktionärer till båtsportensdag.
  • Egna initiativ.
  • För ökad trivsel i hamnen och för att kompensera för arrendekostnader har vi tecknat ett skötselavtal med kommunen. Vi behöver två personer fyra timmar varje vecka under perioden april till september som klipper gräs mm.

Teckningslistor för hamnskötseluppdragen kommer att sättas upp i klubbhuset. Passa på att teckna er för veckor som passar just er. Det kommer även att anslås var och vad som skall göras varje vecka.

Det är arbete under personligt ansvar som gäller. Material till dom olika projekten kommer att finnas till hands i förrådet. På detta sätt så har alla möjlighet att disponera sin tid på bästa sätt.

Efter utfört arbete så noterar ni namn, tidpunkt och arbetsuppgift på listor som kommer att finnas i klubbhuset.

Är det något ni undrar över så tveka inte att ställa frågor till This is a mailto link eller till någon i styrelsen, vi svarar mer än gärna på era frågor.

 

Seglarhälsningar från

Anders Mohlin

Ordförande TBS

Skribent: Anders Mohlin
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info