Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev oktober

30 SEP 2018 17:53
Hejsan alla TBS:are, här kommer månadsbrevet för oktober.

Den första riktiga höstmånaden är här och då är det dags att göra höstsaker, som att färdigställa båten för vintern. Första båtupptagningen igår gick som planerat utan större problem.
  • Skapad: 30 SEP 2018 17:53

Styrelsen utlyser härmed årsmötet för TBS lördagen den 24 november kl. 14.00. Motioner till årsmötet från medlemmarna skall vara inskickade till styrelsen (This is a mailto link) senast den 27 oktober. Vi hoppas på god uppslutning i år, då många intressanta ting skall avhandlas, bl. a. eventuella stadgeändringar.

Styrelsen ber även de medlemmar som ändrat sina email-adresser att skicka in dessa till klubben, annars är risken att man missar värdefull information, då denna kanal för att nå ut till er är den viktigast just nu.

Angående båtvaggor så kommer ny information från kommunen inom kort. Ett förhandstips är att nästa sommarsäsong är nog den sista för båtvagnar, alltså båtställningar med hjul i hamnen. Har du alltså hjul på din ställning så får du transportera bort den från hamnen på sommaren.

Boka in den lördagen den 3 november kl.18.00 för TBS årliga höstfest. pris: ca 150 kr/person (anmälan till This is a mailto link). I år blir det spanskt tema med spansk mat och dricka och musik.

Med vänliga hälsningar
Christian Ludvigsson
Tf. ordförande TBS

Skribent: Christian Ludvigsson
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info