Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev september

02 SEP 2018 13:47
En juniortävling med optimister, med 13 deltagare från en rad klubbar i södra skåne och två TBS:are, en vecka seglarskola, sjöspsportens dag och en rad med onsdagsseglingar är resultatet från augusti.
  • Skapad: 02 SEP 2018 13:47

Styrelsen vill tacka alla funktionärer och deltagande klubbar i sjösportens dag. Härligt att se så många ideella krafter göra någonting så bra. Sillstekningen och övriga aktiviteter sköttes perfekt och mackorna var lika goda som alltid. Tio båtar ställde upp i Trelleborgsregattan, där TBS Anders Borg tog hem förstaplatsen.
Den 29/9, 13/10, 27/10 och den 3/11 är det båtupptagning. Listor finns i klubbhuset. Den 13/10 är ganska fulltecknad men på övriga dagar finns det plats.
Alla snickarsugna kan anmäla sig på This is a mailto link så ser vi om vi kan få ihop en grillplats mot väster.
Imorgon 1/9 är det klubbmästerskap i segling för de som är tävlingssugna, rorsmansträff 10.30 i klubbhuset.
Styrelsen har haft ett möte med representanter för kommunens tekniska förvaltning angående sommarplatser för båtvaggor mm. Som sagts tidigare skall det byggas hoddor ute på piren och våra vaggor måste flyttas in framför mastskjulet, på ett område som kommer att markeras. Kraven på oss båtägare kommer att öka. Vi kommer att vara tvugna att fälla ihop de vaggor som kan fällas, och för att sjösättningen skall gå utan komplikationer kommer det att finnas strikta tidsgränser. Allt kommer att regleras i kommunens avtal. Vi emotser detta med spänning.
Det är dags att anmäla sig till vinterns kurser. När vi har tillräckligt med deltagare kör vi igång, så gå in på hemsidan och gör en intresseanmälan
www.trelleborgsbs.se/Kurser/gorenintresseanmalan/

Segla lugnt
Christian Ludvigsson
Tf. ordf. TBS

Skribent: Christian Ludvigsson
Epost: Adressen Gömd

venskasjö

Postadress:
Trelleborgs BS - Segling
Laxvägen 14
23192 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@trelleborgsbs.s...

Se all info